Smrtovnice

DŽEMILA BRKAN (ROĐ. HOLJAN) – SMRTOVNICA

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Džemila Brkan rođena Holjan preselila na Ahiret u subotu, 21. novembra 2020. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. novembra 2020. godine u 11 00 sati na Gradskom groblju Vlakovo.

DŽEMILA BRKAN (ROĐ. HOLJAN) - SMRTOVNICA

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga:

DŽEMILA BRKAN, rođ. HOLJAN

preselila na Ahiret u subotu, 21. novembra 2020. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. novembra 2020. godine u 11 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.

Ožalošćeni: suprug Enes, kćerka Amna, brat Sulejman, sestre Nurija i Vahida, snahe Sehija i Mevla, zetovi Emin i Amir, bratići i bratične, sestrične, tetka Mejra sa porodicom, svekrva Fatima, djverovi Esad i Nijaz, jetrve Sanja i Senada, djeverići i djeverične, te porodice Brkan, Holjan, Čopelj, Lulić, Memić, Biber, Bostandžija, Mujan, Čolakhodžić, Kurtanović, Tabak, Tinjak, Karkelja, Šabanović, Salihović, Ćosić, Šuta, Granulo, Terzić, Ahmetović, Puriš, Milatović, Landžo, Pohara, El Hamid, Ličina, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

DŽEMILA BRKAN (ROĐ. HOLJAN) – SMRTOVNICA
Komentari
Na vrh
Zahvaljujemo Vam na dijeljenju!
Administratori stranice žele Vam ugodan boravak na našem portalu.
Podijelite ovo sa prijateljem